Kontakt oss på 952 99 844 eller mail: trykkeri@jprint.no

DESIGN, TRYKK, KOPIERING, REKLAMEARTIKLER OG DIGITALE MEDIER

Lytter

Planlegger

Produserer

Leverer

Service

Fornøyde kunder

Digitaltrykk

Trenger du rask og effektiv levering av trykksaker, er våre digitale løsninger midt i blinken. Digitaltrykk er det beste valget når opplagene er små, og når du ønsker å oppdatere din kommunikasjon og ditt budskap oftere, uten at det koster for mye.

Vår integrasjon av variabel data gir mulighet for personalisering av hver enkel trykksak, med tilpasset budskap til riktig mottaker.

Offsettrykk

Offsettrykk er best ved større opplag. Med offsettrykk har du komplett spillerom i valg av papirkvaliteter, gramvekter og formater. Fordelene ved denne typen trykk er rimeligere priser på større opplag og meget høy trykk kvalitet.

Variabel data og Personalisering

Variabel data og personaliserte budskap har vært i vinden de siste årene. “Alle” snakker om det, og det er ikke rart – det betyr mer penger tilbake for hver krone brukt! I utlandet går man mer og mer over til dette. De får en høyere respons og bedre spisset budskap med denne typen kommunikasjon.

Ferdiggjøring

Ferdiggjøring er muligens det viktigste som skjer med en trykksak. Det er her man skiller seg ut, og får på prikken over i’en.

Vi har full ferdiggjøringsavdeling som er integrert i produksjonen. Her ordnes alt av trykk, fra spesialproduksjoner til vanlige brevark og brosjyrer.

Folie Blanding Blokking
Falsing Hulling Lakk
Nummerering Pakking Perforering
Rilling Settliming Skjæring
Utstansing Limfres Spiralisering

+ utallige løsninger som går under spesialproduksjon.